Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, joi, că a reuşit să îl convingă pe preşedintele rus Vladimir Putin să nu adopte sancţiuni împotriva Chişinăului, adăugând că Guvernul moldovean a întreprins acţiuni provocatoare la adresa Rusiei, relatează Unimedia.info.

Dodon a precizat, în cadrul unui interviu acordat pentru postul NTV, că relaţiile dintre Chişinău şi Moscova s-au îmbunătăţit semnificativ în ultimele luni.

”Este evident că oamenii l-au votat pe Dodon pentru că nu are legătură cu cei de la guvernare. Acest lucru s-a văzut şi prin decizia Curţii Constituţionale. O altă componentă importantă o reprezintă îmbunătăţirea relaţiilor cu Federaţia Rusă. Cetăţenii şi-au dorit asta şi am reuşit un lucru vizibil, cred eu: exportul s-a majorat de zeci de ori. Astfel, când guvernarea a văzut că Dodon le rezolvă pe toate, s-a gândit să strice relaţia cu Rusia, numidu-l pe Rogozin persona non grata şi expulzând cinci diplomaţi ruşi”, a afirmat Dodon.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.