Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Încă din această primăvară, senatorul PSD Şerban Nicolae pregătea un proiect prin care să scutească de taxe şi impozite antreprenorii care doreau construiască cazinouri sau pensiuni pe insulele care „stau în paragină”. Proiectul părea la acea vreme „cu dedicaţie”, iar acum iniţiativa pare că se potriveşte ca o mănuşă cazului Insulei Belina.

Marţi, proiectul senatorului a trecut de comisiile reunite din Senat, care i-au dat raport de admitere, urmând să fie dezbătut în plenul Senatului.

În luna martie a acestui an, Şerban Nicolae a depus la Senat un proiect, cerând să fie aprobat în procedură de urgenţă, prin care voia să acorde facilităţi fiscale unor antreprenori care construiesc cazinouri, săli de jocuri de noroc, pensiuni, dar şi afaceri cu energie regenerabilă pe terenuri concesionate de la autorităţile locale şi care „nu sunt productive”. Suprafeţele la care se referea Nicolae erau insule, grinduri şi alte suprafeţe de uscat, cu potenţial de exploatare economică, rezultate prin acţiuni sau modificări naturale ale teritoriului ori prin lucrări de amenajare hidrotehnică.

Integral pe AdevărulComentarii

Croitorul CEO de la Jilava Șerban Nicolae arată de parcă a căzut în budă. E îmbrăcat într-un costum de culoarea căcatului proaspăt pastel. WC-ul numit Șerban Nicolae are impresia că e cine știe cine mare personaj, dar cum deschide gura aia șchioapă la vorbire a lui, pute a căcat rânced. Șobolanul ăla cu mutră de pește de bordel, Florin Iordache e ceva mai fotogenic, dar muianul lui dubios e blegit de o expresie tâmpă de patruped rumegător bolșevic. Iar ca să avem un Trio, lângă cele două stârpituri Șerban Nicolae și Florin Iordache trebuie pus neapărat Codrin Ștefănescu, pentru că fascistul de Codrin Ștefănescu n-are nevoie de alte accesorii la îmbrăcăminte, decât să-și tragă un prezervativ peste muianul lui patibular, dar trebuie pus neapărat în mijlocul celor 3 gorobeți PSD, nu de alta, dar ca să fie tabloul complet, o sulă și două coaie crețe pe margine.

25 octombrie 2017 1:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.