Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedinele PCRM, Vladimir Voronin, a criticat marţi, 24 octombrie, activitatea primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă. Comentând situaţia din jurul referendumului din 19 noiembrie, fostul şef de stat a menţionat că edilul nu trebuie doar demis, dar e necesar să facă şi puşcărie, alături de toate conducerea Primăriei, care este un furnizor de „corupţie, de mafie, de oameni care nu-i duce capul să facă nimic”.


„Noi, partidul, suntem de acord ca el să fie demis. El dacă ar fi măcar oleacă mintal normal la cap, ar trebui demult să-şi dea demisia, să vadă că el nu-i de nimic. Să se uite în oglindă măcar o dată, să se vadă el propriu în olgindă, cine-i el şi ce reprezintă. Şi să facă o totalizare ce a făcut el în toţi aceşti ani. A distrus Chişinăul. Nici cei care au bombardat Dresdenul în 1945 nu au distrus oraşul acesta cum a distrus el Chişinăul”, a declarat liderul PCRM în cadrul unei conferinţe de presă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.