Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Update: „Am fost citat ca martor în dosarul privindu-l pe Gabriel Oprea. Am răspuns la toate întrebările procurorului de caz, la toate întrebările apărătorilor şi cu această ocazie, cred eu, am reuşit să clarific toate aspectele tehnice ridicate şi adresate de avocaţi şi procurori. Eu am jurat să spun doar adevărul, nu am venit să fac declaraţii pentru o parte sau alta, ci doar să prezint situaţia reală, operativă, care a fost acolo. Nu mă pot pronunţa eu dacă înrăutăţeşte sau nu situaţia juridică a lui Oprea”, a declarat fostul şef al Poliţiei Române, Petre Tobă, la ieşirea de la DNA.

Fostul șef al Poliției Române Petre Tobă s-a prezentat marți la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din Capitală.

Surse judiciare au precizat pentru AGERPRES că el a fost chemat pentru a fi audiat de anchetatori în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.