Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Într-o curte din Viscri, aproape 20 de voluntari, spală, toacă ori coc legume pentru cămara de iarnă. Peste o tonă de legume, fructe ori făină vor trece ori mâinile lor și cele ale colegilor lor, ce urmează să vină în ziua următoare, și vor ajunge apoi la 150 de familii nevoiașe din județul Brașov, aflate în programele Asociației Diaconia.

Voluntarii, angajați ai companiei Vodafone, au strâns fonduri pentru cumpărarea celor necesare, iar acum fac zacuscă, coc vinetele pentru iarnă, curăță fructele pentru gem ori ambalează făina.

Integral pe RepublicaComentarii

Mos Craciun Bine, ma "republicanilor", chiar foarte bine! Voluntarii Diaconiei rezolva si ei cum pot ceva mai putin de o milionime din problemele saracilor Romaniei. compania Vodafone isi face si ea o frumoasa publicitate mascata, iar voi nu cred ca ramaneti cu mana goala din partea companiei. Daca nu-l injurati insa sanatos pe uratul ala de Dragnea, eu nu v-as da nici macar un giga gratuit de net!

24 octombrie 2017 10:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.