Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cel mai mare dovleac cultivat vreodată în America de Nord a fost expus weekendul trecut la New York, unde a fost admirat de sute de vizitatori, au anunţat reprezentanţii Grădinii Botanice din acest oraş, citaţi de DPA.

Dovleacul, ce are o greutate 1.071,8 kilograme şi este considerat cel mai mare din lume, a fost expus la New York într-o serie de evenimente dedicate Halloween-ului, o sărbătoare americană celebrată săptămâna viitoare, şi a fost cultivat de Joel Holland, un pompier din statul Washington.

În urmă cu două săptămâni, Joel Holland a câştigat pentru a şaptea oară un concurs anual de creştere a dovlecilor, organizat în California, şi a primit un premiu în valoare de 16.500 de dolari pentru stabilirea unui nou record.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Gheorghe Calin Ai revenit spurcaciune cu comentariile tale de idiot debil?

24 octombrie 2017 21:36

Felix-Ocnașul: eu i-am zis ciochistei ”redactor” de ”știri” că e vorba despre ”cel mai mare dovleac RECOLTAT vreodată în America”, dar muizda era cu gura plină și-i ieșea și pe EURO-urechi, așa că se pare că n-a auzit și tot ce-a vrut ea a bășit... Cu respect, F-O

23 octombrie 2017 23:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.