Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, a fost primit luni de președintele Statului Israel, Reuven Rivlin, cu ocazia vizitei oficiale pe care șeful diplomației române o efectuează până marți în Statul Israel, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) transmis AGERPRES.

Cei doi demnitari au evocat legăturile tradiționale de prietenie dintre cele două țări și au evidențiat nivelul excelent al cooperării dintre România și Statul Israel, consolidate pe parcursul a 69 de ani de relații diplomatice neîntrerupte, arată sursa citată.

În cadrul convorbirilor a fost pus accentul pe diversificarea cooperării economice și sectoriale, în perspectiva reluării celei de-a treia sesiuni a consultărilor interguvernamentale româno-israeliene. O atenție particulară a fost acordată problematicii combaterii antisemitismului și promovării educației pe această linie, mai precizează MAE.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.