Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Artistul Cătălin Mihalache, cunoscut pentru sculpturile în culori vii ale unor personalităţi contemporane, personaje din poveşti ori figuri istorice, a realizat o statuie a Simonei Halep, reprezentând-o pe tenismenă în momentul în care a devenit lider mondial şi a primit un aranjament floral cu cifra 1.

Statuia, realizată din fier beton în numai trei zile, după cum afirmă Cătălin Mihalache, este amplasată în curtea artistului, din satul Prooroci, comuna Milcov, alături de o statuie tip caricatură a lui Smiley, de o sculptură înfăţişând-o pe Albă-ca-Zăpada şi de o statuie de patru metri a unui personaj cu chip de rege, numit Revelionul.

Mihalache a declarat luni, pentru AGERPRES, că a decis să realizeze o statuie a Simonei Halep pentru că s-a bucurat de faptul că jucătoarea româncă de tenis face o imagine bună ţării şi pentru că a trăit cu emoţie momentele când aceasta a ajuns numărul unu mondial.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

@ CLONȚ de RUBIN Minunat! Poate îți face ăla și ție o statuie de excremente. Iar pentru materializarea ei, se vor găsi destui căcăcioși care să contribuie cu materia primă la realizarea statuii tale, care tot un căcat va fi la urma urmei, cu deosebirea că va fi un căcat mare.

24 octombrie 2017 20:35

CLONȚ de RUBIN Minunat, Omule! Sincere felicitări pentru idee și pentru materializarea ei!

23 octombrie 2017 22:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.