Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a comentat, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru șefia ANCOM, în condițiile în care liderul PSD s-a numărat printre cei mai vehemenți opozanți ai fostului premier.

”Am dat deja o declarație în sensul asta. Am spus că e propunerea lui Mihai Tudose. Tudose s-a consultat cu partidul în condițiile următoare: o parte din partid, în care se află şi Tudose, consideră că greşeala făcută de Grindeanu nu e atât de mare cum a fost a lui Ponta. Pentru că are susţinere şi în rândul colegilor de la Timiş, e la prima lui abatere în tot traseul lui în PSD, pentru că e mic și scumpic și a fost păcălit de Ponta”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

„Dacă prim-ministrul Tudose spune că aceasta este varianta cea mai bună, e ok”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Sorin Grindeanu este, oficial, propunerea premierului Mihai Tudose pentru șefia ANCOM, după ce Adrian Diță a demisionat. Cel mai probabil, propunerea lui Tudose va fi votată de Parlament joi.


Comentarii

Amalia Cap de cauciuc asta, e eminenta "cheala" a PSD???? Alt comentatot nu mai au astia??? De tot rasul!!! Halal reprezentant...

23 octombrie 2017 22:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.