Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea să facă un sondaj de opinie, în cadrul căruia să îi întrebe pe bucureșteni dacă sunt de acord cu introducerea unei taxe de mediu pentru mașinile care trec prin centrul Bucureștiului.

„În săptămânile următoare, vom avea o consultare populară, prin asociaţiile de proprietari şi prin primăriile de sector, de asemenea, va fi şi un sondaj de opinie, în care dorim să-i întrebăm pe bucureşteni dacă ar fi de acord, având în vedere creşterea numărului de maşini înmatriculate în Bucureşti, cu aproape 50.000 doar în acest an, şi ca urmare a eliminării taxei de mediu, să se introducă, pentru zona centrală, aşa cum se întâmplă în toate marile Capitale europene, o taxă de mediu. Nu avem stabilită valoarea, se fac acum nişte calcule”, a declarat Firea într-un interviu pentru Adevărul.

Integral pe RepublicaComentarii

Plecat Pai da,cumpără lumea vechi pentru ca veniturile sunt de 5 ori mai mici decât în Europa de vest, abia câștigi cat sa nu crapi de foame si frig, de unde bani de mașini noi. Taxarea înseamnă simplu ca jumate din populație nu are voie sa detina o mașină. Nici măcar o dacie.

23 octombrie 2017 21:47

Biciclistul Incompetentilor cine a eliminat taxa? Tu imparti biciclete si Bucurestiul nu are piste si locuri de paecare. Toate actiunile voastre sunt populiste si nu lasati nimic temeinic in urma voastra.

23 octombrie 2017 19:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.