Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, reales, luni, în funcție pentru un nou mandat de 5 ani, a declarat într-o conferință de presă că arbitrajul video este necesar în Liga I, dar menționează că pentru implementarea acestuia este nevoie de 1,8 milioane de euro.

"Eu am în program arbitrajul video în Liga I. Dar este problema fondurilor. Să vedem, e vorba despre aproximativ 1,8 milioane... sunt bani mulți. Să vedem de unde am putea să îi găsim. Din ce am auzit, aceasta este suma. Dar o să cerem oficial de la UEFA. La primul telefon pe care l-am dat la UEFA, că avem și noi prieteni acolo, așa ni s-a spus, în jur de 1,8-2 milioane de euro. Din moment ce l-am pus în program, cred că arbitrajul video este o măsură necesară în Liga I. În plus, este și o directivă UEFA ca ușor-ușor arbitrajul video să fie implementat. Banii de unde vin și cum vin, vom vedea", a spus el.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.