Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Magistații au hotărat în urmă cu puțin timp că fostul acționar dinamovist Cristian Borcea nu va fi eliberat.

Instanța a decis că admite contestația Direcției Naționale Anticorupție.

Un nou termen în care acesta va putea să solicite eliberarea condiționată a fost stabilit pentru 23 aprilie 2018.Știre inițială

Astăzi ar putea fi ziua cea mare pentru Cristi Borcea.

Avocaţii fostului acţionar dinamovist speră să obţină eliberarea lui condiţionată, mai ales după întrarea în vigoare a legii recursului compensatoriu.

Cristi Borcea mizează pe faptul că a achitat integral prejudiciul constatat în dosarul Transferurilor, că a spălat pe jos în închisoare şi, mai ales, că are şapte copii, care au nevoie de el.


Comentarii

Eugen Cine este cristian borcea? Ce carti a scris? E o personalitate? E, cumva, un om de vaza, un model, un lider? Face puscarie fiind nevinovat sau a fost inchis pentru vreo fapta buna? E detinut politic? E cumva un borfas imbogatit, caruia i s-a urcat bunastarea la cap si a intrecut masura ajungand sa fure la lumina zilei?

23 octombrie 2017 18:03

MOS ION ROATA Este de neinteles pozitia aparatorilor lui Borcea! Conform legislatiei in vigoare, acesta a efectuat fractia de pedeapsa si a indeplinit toate conditiile legale pentru a fi pus in libertate. Comisia din penitenciar este cea care stabileste daca un condamnat indeplineste conditiile legale de liberare conditionata. Din aceasta comisie face parte un judecator. Procurorul nu are ce cauta la instanta. O data cu finalizarea in instanta a cauzei, procurorul si-a incheiat activitatera si influenta iar ispasirea pedepsei este de competenta Ministerului Justitiei. DE CE AVOCATII NU INVOCA NECONSTITUTIONALITATEA FATA DE PREZENTA SI INFLUENTA PROCURORULUI LA JUDECAREA LIBERARII CONDITIONATE? Asta este marea greseala a avocatilor! Nu folosesc toate posibilitatile legale pentru a apara clientul! Numai comiaia penitenciara care sta zi de zi cu condamnatul in penitenciar este in masura sa stabileasca cine si cand poate fi liberat conditionat! Instanta de judecata sesizata trebuie sa constate starea de fapt! Cat despre prezenta procurorului este nelegala, abuziva si neconstitutionala!Din pacate legile au fost facute la comanda procurorilor pentru a fi create parghiile impunerii vointei acestora, functie de comanda care o au de indeplinit. PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

23 octombrie 2017 17:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.