Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Devenită președinte a TNL de mai puțin de 24 de ore, Marei Mareș i se aduc deja primele reproșuri. Noului lider al tinerlor liberali i se reproșează cooptarea unui fost membru PSD în echiăa de conducere a TNL.

După alegerile TNL de duminică seara, unul dintre vicepreședinții care o vor seconda pe Mara Mareș este Radu Secuiu. Acesta doar ce fusese ales, în urmă cu câteva zile, președinte al TNL Neamț. În cazul lui Secuiu, Mara Mareș a trecut cu vederea faptul că acesta este membru PNL de mai puțin de un an. Secuiu și-a anunțat înscrierea în PNL în decembrie 2016, după ce fusese consilier local PSD, în Piatra Neamț.

Trecutul de PSD-ist al lui Secuiu

Radu Secuiu a ieșit la rampă ca tânăr politician în 2016, însă mai degrabă din motive negative. Secuiu a candidat pentru un loc în Consiliul Local Piatra Neamț, pe listele PSD. . În timpul campaniei electorale Secuiu s-a remarcat pentru remarcile rasiste. Într-o postare live, pe Facebook, acesta se adresează unui cetățean cu apelativul „cioară colorată”.

Integral pe CotidianulComentarii

Eugen Aceasta maramures a fost inventata pt cei la care nu le-a placut de alinutza. Sa vada ca se poate si mai rau.

23 octombrie 2017 21:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.