Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

„Gândiți-vă la orice om politic sau om de afaceri care e acum în închisoare - acela va pleca acasă. Toți vor ieși”, spune Sorin Dumitrașcu, președintele Federatiei Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, într-un interviu în Republica.

Discret, fără să îi știe nimeni, ascunși în marea masă a găinarilor, tâlharilor, corupților, criminalilor și violatorilor. Așa se vor libera.

Dacă la un act de grațiere normală unele categorii erau excluse - deținuți care au săvârșit infracțiuni cu violență, fapte de corupție sau fapte reprobabile - legea privind recursul compensatoriu, intrată în vigoare joi, nu mai creează astfel de „discriminări” între pușcăriași. Toată lumea scapă.

Integral pe RepublicaComentarii

@Mircea Nica - Noroc cu tine, ca intelegi totul si ne explici si noua. Deci sa intelegem ca ies doar hotii si violatorii, iar penalii politici raman in puscarie. Asa este corect, stimabile Mircea de la Universitate (se pune intotdeauna virgula inainte de folosirea cuvantului 'iar')

23 octombrie 2017 11:13

Justin " marea masă a găinarilor, tâlharilor, criminalilor și violatorilor. Așa vor pleca din închisori toți clienții politici"... Pai altceva nici nu sunt... Gainari adica fara viziune, talhari pentru ca au furat, criminali - economici si violatori de drepturi ale cetatenilor contribuabili.... Deci nu e nici o diferenta!!!!

23 octombrie 2017 11:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.