Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Pentru multe urechi este adresat mesajul domnului Vladimir Putin care a vorbit pe 19 octombrie la Soci, în cadrul „Clubului de discuţii Valdai“, acolo unde, de regulă, se dau marile mesaje geopolitice ale Rusiei.

Foarte interesantă analiză deoarece, după cum veţi vedea, ea este aplicabilă nu numai situaţiei din Spania, ci conţine argumentele ce pot fi invocate şi în cazul altor situaţii similare, fiind vorba, în acest sens, şi de un avertisment asupra a ceea ce ar mai putea să se întâmple.

„Situaţia din Spania ne arată cu claritate cât de fragilă poate fi stabilitatea, asta chiar într-un stat prosper şi stabil. Cine s-ar fi putut aştepta, chiar în ultima perioadă, ca discuţia asupra statutului Cataloniei, care are o asemenea istorie îndelungată, să ducă la o asemenea criză politică acută?

Se cunoaşte poziţia Rusiei.Tot ceea ce se întâmplă este o problemă internă a Spaniei şi ea trebuie rezolvată pe baza legilor spaniole în acord cu tradiţiile democratice. Ştim că liderii politici ai ţării iau măsuri în acest sens.

Integral pe AdevărulComentarii

la fasz Basz meg Zoltan !

22 octombrie 2017 17:53

@13:55 Ai pus un citat biblic din psalmi atrbuit lui David. E valabil pentru toti, caci toti ne nastem in pacat. Esti o fiinta infecta

21 octombrie 2017 9:16

@20 octombrie 2017 13:55 Esti dus rãu de tot cu capul, prietene. Incearca Rudotel, poate ajuta.

20 octombrie 2017 15:21

Marius IVANESCU sunt o CURVA umana! ”Ca iata intru faradelegi m-am zamislit si in pacate m-a nascut maica mea”.

20 octombrie 2017 13:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.