Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Regizorul Cristian Mungiu a primit joi Legiunea de Onoare in grad de Cavaler, decoratia fiindu-i inmanata de ambasadoarea Frantei la Bucuresti, Michele Ramis, anunta Agerpres.

Diplomatul francez a amintit, in cadrul ceremoniei, parcursul regizorului roman si momentele esentiale ale carierei acestuia - Palme d'Or la Cannes, in 2007, pentru filmul '4 luni, 3 saptamani si 2 zile', dar si momentul in care a creat festivalul Les Films de Cannes a Bucarest. De altfel, ambasadoarea a marturisit ca pelicula lui Mungiu a facut-o sa cunoasca cinematografia romana.

Integral pe HotnewsComentarii

Hot-Poolla-Fake-News: Vă invităm să accesați site-ul indicat mai jos, pentru a vă face singuri (în ipoteza în care chiar sunteți în stare de așa cvea, n.rerd.) o opinie despre EURO-PIZDIRICA ”ambasador” ”francez” la București - https://www.google.ro/search?q=Michele+Ramis&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&source=iu&pf=m&ictx=1&fir=RZuwXu8KOskhBM%253A%252CnyshXlzFj7FsAM%252C_&usg=__Dy4s0Ph0YCughf7e21ec_RhGA7Q%3D&sa=X&ved=0ahUKEwjB-aCTyv3WAhXRblAKHX6aCXQQ9QEINzAE#imgrc=RZuwXu8KOskhBM:

20 octombrie 2017 0:03

Hot-Poolla-Fake-News: reamintim cititorilor noștri că euro-”onoarea” a devenit echivalentul (legiona ORORII (în stare pură, n.red.), euro-PUȘLAMALELE medialiate mai nou fiind în realitate (practic) ... PEDEPSITE (prin deconspirare, n.red.)... Cu respect, ”redacția”-poollii

19 octombrie 2017 23:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.