Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Finanţelor Ionuţ Mişa a declarat ieri, la o emisiune TV că statul va introduce taxa de solidaritate pentru toţi angajatorii, din 2018. Revista Capital a intrat în posesia documentelor de lucru ale ministerului de Finanţe cu privire la bugetul pe anul viitor. Măsura a fost deja bugetată şi calculată din luna septembrie.

"E vorba de o contribuţie de solidaritate socială, nu e o taxă nouă. În baza legii 200 din 2006 există un fond de sprijinire a salariaţilor pentru situaţia în care care angajatorul nu mai plăteşte contribuţii. Există o directivă europeană care reglementează instituirea unui fond pentru toţi angajaţii pentru toate companiile la care au lucrat şi au intrat în insolvenţă", a spus Mişa, încercând să spună că din aceşti bani se plătesc contribuţiile angajatului în situaţia în care compania intră în faliment.

Pe scurt, statul măreşte contribuţia către acest Fond şi vrea să cheltuiască difereţa de bani. Mai exact, contribuţia pentru fond scade la 0,20% de la 0,25%, deci se virează mai puţini bani pentru situaţiile limită, însă diferenţa de 1.8% vrea să o cheltuiască după bunul plac.

Integral pe CapitalComentarii

ION 1.INTRODUCETI IMPOZIT PROGRESIV ,CHIAR DACA T ARICEANU IN LIBERALISMUL SAU ESTE IMPOTRIVA. 2.PROMOVATI IMPOZITUL PE CIFRA DE AFACERI.DEGEABA ASTEPTATI CORECTITUDINEA SOCIETATILOR COMERCIALE SA RAPORTEZE CORECT PROFITUL. 3.BNR. SA NU MAI FINANTEZE BANCILE STRAINE CU BANI INPRUMUTATI PENTRU CA ACESTEA SA DEA CREDITE ROMANILOR CU DOBANZI MARI. BANCILE STRAINA SA FIE FINANTATE DE BANCILE MAMA. 4.IMPOZITATI PENSIILE SPECIALE PANA CE PENSIA AJUNGE LA VALOAREA OBTINUTA PRIN CONTRIBUTIE. 4.STABILITI PRIN LEGE CE AU VOIE SA FACA SOCIETATILE COMERCIALE CU BANII OBTINUTI DIN ACTIVITATI PRODUCTIVE SAU COMERCIALE.PATRONII SA IA DIN SOCIETATE BANI PENTRU INTERESE PERSONALE NUMAI DIN DIVIDENDE.ACUM TOTI FOLOSESC BANII PENTRU A CUMPARA BUNURI IN CONTUL SOCIETATII DAR DE FAPT SANT PENTRU FOLOSINTA PERSONALA(AUTOTURISME PENTRU TOATE NEAMURILE ALIMENTATE CU COMBUSTIBILI DE LA SOCIETATE,CASE DE VACANTA SUB ALTE DENUMIRI.CHEFURI PE BANII SOCIETATII ETC.ETC...dIN ACESTE MOTIVE NU DAU NICI PROFIT INTRUCAT NU AU NEVOIE DE DIVIDENTE,DEOARECE TOTI BANII SANT LA CHEREMUL LOR.

20 octombrie 2017 9:20

shalom RESPECT PENTRU VETERANI. http://www.comisarul.ro/articol/batran-de-92-de-ani-veteran-de-razboi-trimis-in-ju_914450.html Asa sa va ajute Dumnezeu pe voi cei care conduceti tara.!

19 octombrie 2017 16:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.