Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ceaușescu a stăpânit România 25 de ani. 27 s-au dus vâjâind prin noi de când a rămas stăpân pe câțiva metri cubi de pământ în cimitirul Ghencea.

Se spune că de un drog tare te dezintoxici după tot atâta timp cât l-ai luat. Ceea ce nu se confirmă: continuăm să prezentăm puseuri de ceaușism, cu tot NATO și UE ce ni le-am lipit pe frunte.

Câteva exemple la zi.

Integral pe RepublicaComentarii

Cotidianul? O fițuică ordinară, bună nici măcar de șters la buci. Iar autorul acestui articol de toată fecala, grohăie și mâzgălește un articol plin de platitudini patriotarde găunoase, cu iz de stalinism ruso-moscovit. Cică-n opinia autorului articolului, ambasadorul SUA plin de îndoieli buruienos-perene bombardează România cu prostie. Oare așa să fie? Dar acest anonim ziarist de la Cotidianul înfierează vehement amestecul americănașului ambasador în treburile interne ale României, lucru inadmisibil și condamnabil după părerea acestui ziarist. Păi dacă nea Klemm și-a permis cu mare nerușinare americănească să dea lecții de democrație țării noastre și clasei politice românești plină de grohăitori, e inadmisibil pentru acest jurnalist anal de tot căcatul praf. Deși la noi în România corupția politică e ditamai, s-a mai găsit un anus jurnalistic, un rect scribălău anonim de la Cotidianul să mugească tare de tot cu ditamai elanul patriotic în el, cum că nea Klemm bombardează România cu prostie. Ehe! Păi dacă nea ambasadorul Klemm o fi atât de prostovan cum îl vede autorul rect al acestui articol, atunci SUA ar trebui să fie Etiopia lumii iar corupția și nazismul de acolo din SUA să fie imense. Cornel Nistorescu ce din câte știu era mare mahăr la Cotidianul, a ajuns să producă presă de tot căcatul pudră. Păi să-mi fie cu iertare, dar oare cine e așa de idiot să creadă tâmpeniile și cretinitățile așternute pe hârtie de imbecilul ziarist de la Cotidianul care a cufurit acest articol pestilențial? La final o muie formidabilă autorului acestui articol de tot căcatul!

20 octombrie 2017 4:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.