Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele Comisiei parlamentare de control asupra SRI, senatorul Claudiu Manda (PSD), a relatat că fostul secretar de stat în Ministerul Justiţiei, Ovidiu Puţura, a declarat în fața Comisiei că majoritatea miniştrilor precum și mulți parlamentari au avut convorbirile interceptate pe mandate de siguranţă, informează Mediafax.

Ovidiu Puțura a fost audiat miercuri la Comisia SRI.

”Ce ne-a şocat a fost că, atâta timp cât s-a ocupat în Ministerul Justiţiei de aceste informaţii, în calitate de şef al structurii de securitate, în perioada 2012-2016, majoritatea miniştrilor au fost interceptaţi cu mandate de siguranţă naţională, iar din Parlament domnia sa a numit un număr impresionant de parlamentari, în general cei care sunt mai vocali de la fiecare partid. Sunt afirmaţii ale domniei sale, rămâne să vedem dacă se confirmă”, a declarat Claudiu Manda, adăugând apoi că declaraţiile trebuie coroborate cu documente de la SRI.

Integral pe România LiberăComentarii

Dezvăluiri? Aha! Se plânge un porc politic de faptul că i-a ascultat SRI-ul telefonul. Domnia sa în sus, domnia sa în jos? Care domnia sa? Pentru că majoritatea porcilor politici din România sunt niște cioflingari, niște șmenari ordinari, niște fripturiști avizi de îmbogățire care și-ar vinde-o și pe mă-sa pentru atingerea scopului. Foarte bine că v-a ascultat, e normal! N-aveți decât să putreziți în pușcărie ticăloșilor! Vă regulez în gură, nemernicilor!

18 octombrie 2017 22:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.