Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Hans Klemm, cel mai vocal dintre ambasadorii actuali acreditați în România, cel care, asemenea unui guru, are soluții, pomezi și leacuri de mare democrat, dar și neliniști existențiale și îndoieli buruienos-perene atunci cînd își ia libertatea de-a intra cu bocancii în viața politică a țării, în legislația și administrația ei, ne demonstrează cît de jos au ajuns uzanțele diplomatice și limitele de competență, încălcate cu dispreț și seninătate. Faptul mai arată și cît de slabă, de umilă sau inexistentă este reacția autorităților noastre, avînd simțul onoarei și demnității tot mai atrofiat în fața imixtiunilor neavenite și nediplomatice ale ambasadorului.

Cînd nu-și plimbă cîinele în Cișmigiu, cînd nu-și retractează sau contrazice printr-o declarație declarația precedentă, cînd nu vorbește limba iohannistă, văzînd peste tot corupție și corupți, dar absolut deloc abuzuri și nedreptăți cu toptanul în justiția română, Hans Klemm face ce știe mai bine, asemenea predecesorului său: lobby!

Integral pe CotidianulComentarii

@ 19 octombrie 2017 9:47 Băi Fecală în ploaie, tu ești un lingău de falusuri și găoaze PSD-iste. Degeaba te tot forțezi să scapi de constiparea mintală în care te complaci, nu vei reuși, nu ești decât un cretin idiot care nu știe să combată decent pe cineva care are alte opinii, dar nu ești în stare decât să copiezi și să modifici aiurea un text postat, pentru a-l reposta cu niște dejecții de o imbecilitate absolută. Așa că dute înapoi la cururile PSD-ului și continuă să înghiți de acolo cu polonicul, dar nu uita să treci și-n față-n poziția în genunchi, pentru a-i lovi pe acei căcăcioși cu barba-n testicole până te ia mama dracului. Bravo, Căcatule cu ochi ce ești tu!

19 octombrie 2017 18:12

CLONȚ de RUBIN Cotidianul?(?), un ordinar, bun nici măcar de șters la buci. Cotidianul?, ins de toată fecala, grohăie și mâzgălește o postare plină de platitudini prohansklemmice găunoase, cu iz de americanism inepto-habarnist. Cică-n opinia lu’ Cotidianu?-prostu, ambasadorul SUA, plin de aghezmuiri buruienos-perene bombardează România cu prostie… Acest anonim postac – Cotidianul? – lingăul profesionist de cururi klemm-iohannice, aprobă cu vehemenţă şi pe bună dreptate, amestecul americănașului ambasador în treburile interne ale României, admisibil și necondamnabil după părerea acestui postac nenorocit, scrie cu nerușinare americănească, că e normal ca ambasadorul să dea lecții de democrație țării noastre și clasei politice românești, mâzgăleşte acest postac anal de face tot căcatul praf. Deși la noi în România, corupția politică e ditamai, s-a mai găsit un postac-anus, un postac-rect scribălău anonim de nivel fesbukian, să mugească tare de tot, ca un bou emancipat, cu ditamai elanul iohanniso-klemmatic în el, cum că nea Klemm bombardează România cu prostie. Păi, aşa şi e! Ehe! Păi, nea ambasadorul Klemm e cu mult mai prostovan decât îl vede postacu-rect al acestui textuleţ inapt. Excelentă idee! Cornel Nistorescu ce din câte știu era mare mahăr la Cotidianul, a ajuns să producă presă de calitate, consider eu, Cotidianul?, postacul de tot căcatul-pudră. Dar oare cine e așa de idiot să nu creadă tâmpeniile și cretinitățile așternute pe acest forum de postacul imbecil zis Cotidianul?, care a cufurit acest forum cu produsul său pestilențial? La final o muie formidabilă autorului acestei elucubraţii postate sub girul căcatului în ploaie de noiembrie – Cotidianul? Bravo!

19 octombrie 2017 9:47

CLONȚ de RUBIN Cotidianul? O fițuică ordinară, bună nici măcar de șters la buci. Iar autorul acestui articol de toată fecala, grohăie și mâzgălește un articol plin de platitudini patriotarde găunoase, cu iz de stalinism ruso-moscovit. Cică-n opinia autorului articolului, ambasadorul SUA plin de îndoieli buruienos-perene bombardează România cu prostie. Oare așa să fie? Dar acest anonim ziarist de la Cotidianul înfierează vehement amestecul americănașului ambasador în treburile interne ale României, lucru inadmisibil și condamnabil după părerea acestui ziarist. Păi dacă nea Klemm și-a permis cu mare nerușinare americănească să dea lecții de democrație țării noastre și clasei politice românești plină de grohăitori, e inadmisibil pentru acest jurnalist anal de tot căcatul praf. Deși la noi în România corupția politică e ditamai, s-a mai găsit un anus jurnalistic, un rect scribălău anonim de la Cotidianul să mugească tare de tot cu ditamai elanul patriotic în el, cum că nea Klemm bombardează România cu prostie. Ehe! Păi dacă nea ambasadorul Klemm o fi atât de prostovan cum îl vede autorul rect al acestui articol, atunci SUA ar trebui să fie Etiopia lumii iar corupția și nazismul de acolo din SUA să fie imense. Cornel Nistorescu ce din câte știu era mare mahăr la Cotidianul, a ajuns să producă presă de tot căcatul pudră. Păi să-mi fie cu iertare, dar oare cine e așa de idiot să creadă tâmpeniile și cretinitățile așternute pe hârtie de imbecilul ziarist de la Cotidianul care a cufurit acest articol pestilențial? La final o muie formidabilă autorului acestui articol de tot căcatul!

19 octombrie 2017 9:34

Cotidianul? O fițuică ordinară, bună nici măcar de șters la buci. Iar autorul acestui articol de toată fecala, grohăie și mâzgălește un articol plin de platitudini patriotarde găunoase, cu iz de stalinism ruso-moscovit. Cică-n opinia autorului articolului, ambasadorul SUA plin de îndoieli buruienos-perene bombardează România cu prostie. Oare așa să fie? Dar acest anonim ziarist de la Cotidianul înfierează vehement amestecul americănașului ambasador în treburile interne ale României, lucru inadmisibil și condamnabil după părerea acestui ziarist. Păi dacă nea Klemm și-a permis cu mare nerușinare americănească să dea lecții de democrație țării noastre și clasei politice românești plină de grohăitori, e inadmisibil pentru acest jurnalist anal de tot căcatul praf. Deși la noi în România corupția politică e ditamai, s-a mai găsit un anus jurnalistic, un rect scribălău anonim de la Cotidianul să mugească tare de tot cu ditamai elanul patriotic în el, cum că nea Klemm bombardează România cu prostie. Ehe! Păi dacă nea ambasadorul Klemm o fi atât de prostovan cum îl vede autorul rect al acestui articol, atunci SUA ar trebui să fie Etiopia lumii iar corupția și nazismul de acolo din SUA să fie imense. Cornel Nistorescu ce din câte știu era mare mahăr la Cotidianul, a ajuns să producă presă de tot căcatul pudră. Păi să-mi fie cu iertare, dar oare cine e așa de idiot să creadă tâmpeniile și cretinitățile așternute pe hârtie de imbecilul ziarist de la Cotidianul care a cufurit acest articol pestilențial? La final o muie formidabilă autorului acestui articol de tot căcatul!

18 octombrie 2017 22:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.