Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, critică decizia lui Călin Popescu-Tăriceanu de a sesiza Curtea Constituţională cu privire la cazul Belina, afirmând că preşedintele Senatului se foloseşte de acest caz pentru a solicita CCR "validarea unui regim de imunitate acordată pentru emiterea Hotărârilor de Guvern".

"Am luat act cu stupefacţie de decizia preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, de a sesiza Curtea Constituţională cu privire la cazul Belina, faţă de care a fost declanşată o anchetă penală referitoare la modalitatea în care a fost transferată această proprietate. Atragem atenţia asupra obiectivului real urmărit de domnul Tăriceanu şi semnificaţiei gestului său, care este de o absurditate juridică fără precedent. Practic, folosind cazul Belina drept prilej, Călin Popescu-Tăriceanu solicită Curţii Constituţionale validarea unui regim de imunitate acordată pentru emiterea Hotărârilor de Guvern. Astfel, orice ilegalitate s-ar comite prin emiterea unei HG, nimeni să nu răspundă pentru eventuala încălcare a legii sau pentru prejudiciul cauzat", precizează Orban, într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

nae, consilier local PSD de 14 ani, gaozar de 25 de ani Intrebat daca vor creste salariile in 2018, bolshevicul Tariceanu a raspuns: " este o intrebare ampla".

18 octombrie 2017 20:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.