Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Concluziile preşedintelui Comisiei de control a activităţii SRI, Claudiu Manda au fost transmise în cadrul emisiunii „La Ordinea Zilei”, după audierea fostului colonel SRI Daniel Dragomir dar și a fostului secretar de stat din Ministerul Justiției, Ovidiu Puțura.

„Am discutat foarte clar cazul „sufrageria” am analizat raspunsul care ne-a venit de la SRI de săptamana trecută. Nu înțelegem de ce are caracterul de informație clasificată. Săptamâna trecută am facut adresă din nou să ne trimită un răspuns declasaificat. Până în acest moment nu am primit. Am hotărat să transmitem catre comisia de control a alegerilor din 2009, primul răspuns care ne-a venit o să vi-l punem la dispoziție, un răspuns că SRI nici nu a fost la nuntă nici nu a vazut mireasa nu știe nimic nu știe nimic nici ce au facut cadrele de conducere SRI. Bănuiesc că persoanele din SRI nu se deplasează cu mașini personale sau la vreo petrecere dar cred că este anormal ca Serviciul Român de Informații să nu știe ce fac ofițerii săi. În șapte zile nu au putut sa ne trimită acest document nesecret pe care să-l punem la dispoziția Comisiei ” a declarat Manda.

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir a precizat că pe lista pe care a lăsat-o Comisiei, care conține nume care pot să confirme toate faptele pe care le-a făcut cunoscute, se află și numele fostului secretar de stat din Ministerul Justiției, Ovidiu Puțura, care a fost și el dus astăzi pentru a fi audiat, sub escortă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.