Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Lena Headey (44 de ani), actriţa care o interpretează pe Cersei Lannister în serialul „Game of Thrones“, a dezvăluit că se numără printre victimele lui Harvey Weinstein. Vedeta a împărtăşit pe Twitter că producătorul i-a făcut avansuri sexuale nedorite în două ocazii.


Potrivit actriţei, primul incident s-a întâmplat în 2005, în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, la premiera filmului „Fraţii Grimm“, la care Weinstein era producător executiv, atată Time.

„La un moment dat, Harvey mi-a cerut să ne plimbăm pe malul apei. Am mers, s-a oprit şi a făcut un comentariu sugestiv, un gest. Am răs, eram efectiv şocată. Îmi amintesc că m-am gândit că trebuie să fie o glumă. I-am spus ceva de genul: „Pe bune, prietene?!? Ar fi ca şi cum l-aş săruta pe tata. Hai să luam ceva de băut, să ne întoarcem la ceilalţi. Nu mai jucasem niciodată într-un film de la Miramax“, a povestit Lena pe Twitter.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.