Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Călin Ionescu, cunoscut drept Rimaru de la R.A.C.L.A., este acuzat de mai multe femei de hărţuire şi agresiune prin intermediul campaniei online „#Metoo“, declanşată în mediul online de scandalul sexual de la Hollywood.

Campania online prin care femeile îşi povestesc experienţele în semn de protest împotriva hărţuirilor la care sunt expuse în viaţa de zi cu zi, sub hashtag-ul „#MeToo“, scoate la iveală şi un caz din România care îl vizează pe un cunoscut cântăreţ de hip-hop.

Călin Ionescu, cunoscut sub de scenă Rimaru, este unul dintre fondatorii trupei R.A.C.L.A., prima trupă hip-hop din România, pe care a înfiinţat-o în 1993 alături de fratele său, Dan Ionescu. Călin Ionescu lucrează, totodată, în publicitate, ultimul post ocupat fiind cel de Director Creativ la agenţia Centrade Cheil.


Numeroase femei care au intrat în contact cu el pe plan profesional au povestit cum acesta se folosea de funcţia ocupată în companie pentru a le face avansuri pe Facebook, iar dacă era refuzat, apela la jigniri, intimidări sau ameninţări, iar multe dintre ele au dovedit acest lucru prin publicarea conversaţiilor avute pe Messenger cu acesta. Unele dintre aceste femei împărtăşesc, însă, că au fost chiar agresate fizic de Rimaru chiar la Noaptea Agenţiilor.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.