Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, preşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, a susţinut luni, la Parlament, că acuzaţiile care li se aduc lui Sevil Shhaideh şi Rovanei Plumb nu se confirmă, astfel încât Comisia Juridică n-a putut să accepte urmărirea penală în cazul Rovanei Plumb.

Deputatul Nicolicea a citat din Legea Apelor și a susținut că brațul Pavel s-a colmatat, adică nu mai există.

Integral pe România LiberăComentarii

Gicu Normal ca a disparut. Au intrat in posesia Tel.Drum, adica....in averea lui Dragnea, hotul ales de prosti.

17 octombrie 2017 15:53

Vasile in viitor dunarea va curge la kilometri de locul faptei deci cu atat mai mult! astia ne iau de prosti !

17 octombrie 2017 7:19

De la Justiție la Geografie? Ce noroc are boborul pentru c-a venit electricianul în drept Eugen Căcat Nicolicea să ne lămurească de faptul cum Geografia ajunge să corecteze Justiția. Deci nu contează că există documente care certifică clar că madamele Shaideh și Plumb au făcut o mânăreală ilegală, contează faptul că Mama Natură și deci Geografia a colmatat un braț al Dunării care face din insula Belina mal la Dunăre, adică mal la firma TelDrum. Interesant! Iar insula Belina ca și brațul Pavel te pomenești că nu mai există nici ele, există numai malul care e colmatat de Geografia lui Căcat Eugen Nicolicea. Păi ce merită acest bideu numit Nicolicea? Mă miră faptul că-n 1989 și 1990, dar și apoi, nomenclatura din defunctul PCR n-a fost deferită justiției pe baza imunității? Care imunitate să-i scape de justiție. Păi Ceaușescu n-a avut și el imunitate? Iar Elena Ceaușescu n-a avut și ea imunitate de la Codoi? Iar restul celor judecați din fostul PCR n-au avut nici ei imunitate? După cum face legea acest Găoz numit Nicolicea, n-ar fi exclus ca-ntro bună zi foarte curând să ne pomenim că Nicolae Ceaușescu e declarat erou național, iar cei care l-au judecat și umplut cu gloanțe pe cizmar să fie declarați dușmani ai boborului. Cum așa? Păi o să ne lămurească acest WC numit Eugen Căcat Nicolicea, mare electrician în drept. Tu-l în gură de nemernic!

17 octombrie 2017 1:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.