Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Organizaţia din spatele Oscarurilor a votat pentru expulzarea lui Harvey Weinstein ca urmare a numeroaselor acuzaţii de agresiune sexuală apărute în media în ultimele zile, scrie BBC.Academia de Arte şi Ştiinţe ale Cinematografiei a declarat că membrii din consiliul său "au votat cu mult peste majoritatea de două treimi necesare" pentru al expulza pe Weinstein. Din comisie fac parte mai multe figuri de la Hollywood precum Tom Hanks şi Whoopi Goldberg.

Filmele lui Weinstein au primit peste 300 de nominalizări la Oscar şi au câştigat 81 de titluri.

Integral pe MediafaxComentarii

UP DATE: holly-curvele ”hărțuite” (ajunse între timp babe ”respectabile”, n.red.) cer acum instanțelor care le apără onoarea postumă EXTIRPAREA cotorului fostului prepuț al porco-jidovului din poză - RĂMÂNEȚI CU NOI (și cu de-alde noi, n.red.), VĂ ȚINEM LA CURENT CU PRETENȚIILLE CURVELOR CO-JODOVULUI NOSTRU (infractor & terorist, n.red.) SÎRBU A. !!! Cu respect, Mihai Drăghici-Pulifritsch & ”The Mediafuckers”

15 octombrie 2017 12:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.