Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL îi solicită premierului Mihai Tudose să-l remanieze pe ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, a declarat vineri vicepreședintele PNL Florin Cîțu.

"Cred că este clar pentru toți românii că ce s-a întâmplat în ultimele zile arată că PSD nu are nicio legătură cu moralitatea și aici mă refer în primul rând la premierul Tudose, de Dragnea știam, nu are nicio legătură cu profesionalismul, competența și interesul național. Având în vedere deciziile luate de PSD în ceea ce privește remanierile, ne vedem nevoiți să-i solicităm premierului Tudose să-l remanieze și pe Viorel Ilie. Trebuie să-și țină cuvântul, pentru că domnia sa este cel care a spus că sunt trei persoane cu probleme penale în Guvernul României. (...) Astăzi aflăm că premierul Tudose s-a răzgândit și pentru a-și păstra funcția este de acord să păstreze o persoană cu probleme penale în Guvern", a spus Cîțu, într-o conferință de presă.

Integral pe Agerpres