Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fețele cadaverice ale pesediștilor ieșind joi noaptea pe ușa din spate a sediului din Kiseleff este tot ce rămâne din epopeea tragi-comică în care a dus Liviu Dragnea PSD-ul. Sunt cu toții atât victimele, cât și complicii unei nebunii.

În crucea nopții, marele PSD a încercat să se facă cât mai mic, să se strecoare cumva pe lângă camerele TV, să dispară în întuneric.

„Să nu creadă vreo instituție, indiferent de care natură, că acest partid se lasă subjugat. Sub nicio formă. E doar un sfat!” bălmăjește cam fără convingere Liviu Dragnea litania pericolului extern. Cu fețe pământii, îi țin isonul cei câțiva pesediști rămași să asiste la conferința de la miezul nopții, dintre care se distinge Gabriela Firea, mater dolorosa a partidului.

Integral pe RepublicaComentarii

nae, consilier local PSD de 14 ani, gay de 45 de ani Cand va spuneam ca Tudose il va incaleca pe Drac radeati. Tare as vrea sa ma fi incalecat pe mine. Am auzit ca o are noduroasa.

14 octombrie 2017 3:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.