Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu mai crede în neimplicarea politică a președintelui Klaud Iohannis și i-a cerut acestuia să nu se mai refere niciodată la PSD.

”Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât dupa alegerile prezidențiale”, a răbufnit Dragnea.

Dragnea a declarat vineri că refuză să meargă la depunerea de jurământ a noilor miniștri și va intra în Palatul Cotroceni abia după alegerile prezidențiale, susținând că nu mai are încredere că șeful statului nu se implică politic.

Integral pe CotidianulComentarii

Ion Mai Olimp pentru cei ca tine penalul Dragnea nu trebuie sa stea cu man intinsa la Presedinte, el este protejat de clanul regelui Cioaba.

13 octombrie 2017 19:35

OLIMP Malacul cu capatana cat banitza, sfideaza votul democratic al romanilor, pt PSD, si, ranjind pervers, asmute in continuu, pe cateaua turbata kovesi, asupra guvernului PSD/ALDE. Planul acestor nemernici cocalari, este, ca prin dosare penale fabricate, sa nu permita PSD sa guverneze. Bai, cetatene johanis, fara bun-simt si ratiune, ce mai vrei bai, de la Poporul Roman?! Poate o maciuca in capatana aia patrata....

13 octombrie 2017 18:28

victor @ v bou esti tu , mai animal balos!

13 octombrie 2017 17:52

v Din pacate, boul asta de sas, Ghiolbanis se pare ca va mai avea un mandat pe post de presedinte in care nu va face nimic bun pt tara, ca pina acuma. Din pacate asta se va datora "alegatorilor nostrii", care inca nu s-au dezmeticit ca Ghiolbanis nu face nimic pt tara, ci doar pt el. Cam ca Javra Ordinara.

13 octombrie 2017 17:44

solo Crezi ca cineva te vrea la Cotroceni? Ia-ti gandul!

13 octombrie 2017 16:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.