Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Tudose, aşa, cu circuitele schimbate, cum părea, când a ieşit din CEx, la declaraţii („Vă anunţ că Sevil va lucra de luni la guvern”), a câştigat partida în faţa unui Dragnea, bulversat. După un şah-blitz, dat acestuia, în urmă cu două zile, şeful executivului i-a dat şi matul de rigoare liderului său, cu două dame şi-un pion.

Sigur, garda pretoriană a încercat explicaţii: „Cei trei miniştri şi-au menţinut demisiile ca să nu plece Tudose din fruntea guvernului. Au făcut-o în binele ţării! Iohannis ar fi numit un alt prim-ministru”, au spus ei.

O fi, dar victoria acestui premier rămâne scrisă în hârtii, consfinţind prima umilinţă în cv-ul lui Dragnea. Pohta ce-a pohtit, indiferent în ce fel a curs jocul: trei dintre cei patru miniştri indezirabili au plecat învinşi de la Victoria lui Tudose.

Integral pe GândulComentarii

Silviu Brucan (fundatorul PDRS/PSD): Romanian people- stupid people Ce-a castigat Tudose? Sevil a fost schimbata cu alta sluga a lui Drac nea. Drac nea pastreaza controlul asupra banilor de la dezvoltare.

14 octombrie 2017 13:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.