Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Patru bărbaţi au fost spitalizaţi după ce au fost împuşcaţi într-un incident armat petrecut joi noapte în cel mai sudic oraş din Suedia, a confirmat poliţia regională, informează vineri dpa.

Autorităţile au fost chemate la locul incidentului în jurul orei 22:30 (20:30 GMT), în centrul oraşului Trelleborg, la 650 km sud-vest de Stockholm, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei regionale, Fredrik Bratt, pentru ziarul Expressen.

Două persoane au fost împuşcate în acest incident ce a avut loc în apropiere de principala stradă comercială a oraşului, în timp ce alte două au suferit alte leziuni, a adăugat el.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul S.W.EDEN. S-South, W-White, EDEN. The white Eden from south. Edenul alb din sud e Creațiă unică după casa în care stau, care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt între anii 2004-2070(Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva). Albe sînt Crucea, Laudele Duhului Sfînt și ale Părintelui Ceresc de pe tavanul negru de polistiren și numele Sfinților Prooroci Enoh, Elisei și Ilie de pe tavanul negru de rigips din bucătărie. Sînt scrise cu litere bizantine pe tavane, deci sub ele, de aceea în definiție se specifică "from south".

14 octombrie 2017 0:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.