Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un vulcan din sud-vestul Japoniei care izbucneşte pentru prima dată în şase ani, aruncă cenuşă peste fermele, satele şi oraşele din apropiere, scrie ABC News.

Postul de televiziune japonez TBS a arătat imagini cu elevi care merg spre şcoală purtând căşti şi măşti. Instituţia se află la poalele vulcanului Shinmoedake. Mai mult, locuitorii au descris presei că au auzit bubuituri provenind de la vulcan şi că cenuşa a căzut în cel puţin patru sate şi oraşe din prefectura Miyazaki.

Integral pe DescoperaComentarii

@ Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Băi profetule sfințit cu căcat lichid, tu dacă te pretinzi Oracolul predicțiilor, de ce nu ai aunțat Japonia de erupția vulcanului ăla înainte de a se fi întâmplat? Te-ai trezit și tu a 3-a zi după scriptură ca să descoperi calculul astral printre icoane de sfinți și zei exotici la spartul târgului? Metafizicule dogmatizat de paranoia profeților și profețiilor, te scalzi în neantul paralel și fantastic al imbecilității absolute. De atâtea sfințite profeții, te proclami sfânt al nimicului? Fă-ți un pustiu de bine și vizitează un psihiatru, că ai mari șanse să te îmbrace în cămașa de forță pe vecie. Nătângule!

14 octombrie 2017 7:29

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul JAPONIA 15 Dumnezeu 15; Japonia 12 HRISTOS 12; JA.PO.NIA. JA-Jarul, PO-Pomul, NIA-Ani. Anii jarului de la pomul Lui Dumnezeu. Anii înfăptuirii întregii Creații prin Duhul Sfînt după CASA-ICOANĂ și faptele mele(2004-2070).

14 octombrie 2017 0:53

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 11-10-2017. 17-1-1-1=14 BUDDHA numărul laturilor numelui divin. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența erupției vulcanului Shinmoedake în Japonia.

14 octombrie 2017 0:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.