Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Declarațiile de presă de la miezul nopții a fost doar o încercare ratată a liderilor PSD de a salva aparențele a ceea ce a fost în realitate, la CEx: o bătălie cu halebardele fluturate deasupra capului, urlete, demisii, înjurături, ieșiri din sală, întoarceri din drum, demisii acceptate, demisii anulate prin votul colegilor, demisii date deși toată lumea se ruga în genunchi ca cei trei să rămână.

PSD a mers, din decembrie 2016, de când a câștigat alegerile parlamentare, pe un drum finit, cu o fundătură în capăt. O cale care nu ducea nicăieri. Deși își dădeau seama că la un moment dat nu vor mai avea pe unde să o ia, că nu pot merge înainta la nesfârșit, membrii adunării CEx a PSD au continuat să facă pași cu OUG 13, declarații de susținere a președintelui și deciziilor lui, demiterea propriului Guvern Grindeanu prin moțiune, beția de promisiuni și măsuri anunțate de partid și apoi trecute de Executiv la uitate (taxa pe solidaritate, naționalizarea Pilonului II, TVA split).

Integral pe RepublicaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.