Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Speriati de spectrul opozitiei, pesedistii isi doresc cu disperare pacea. O pace fortata dar care sa permita PSD-ului sa guverneze in continuare chiar daca Dragnea si/sau Tudose ies cu orgoliile sifonate.

“Daca si acest guvern ar cadea, atunci va trebui sa imi pun intrebarea, la modul extrem de serios, daca PSD-ul mai are capacitatea sa guverneze”, a declarat Klaus Iohannis, ieri dimineata, la lansarea noului model Ford la Craiova. Amenintarea voalata lansata de presedinte (sa nu uitam ca el este cel care numeste premierul) a pus PSD-ul pe jar. Potolit ca prin farmec, pana si irascibilul Codrin Stefanescu a pus instantaneu batista pe tambal si a anuntat ca va fi, obligatoriu, pace: ”PSD are capacitati infinite poate orice dar nu suntem dispusi sa schimbam Guvernul in ansamblu sub nici o forma. Tudose si colegii nostri s-au incadrat in grafic deci este ok. Vom gasi o solutie definitiva astazi. Apelul meu catre Dragnea si Tudose, i-am anuntat ca nu vom pleca. Sunt convins ca vom lamuri lucrurile definitiv si irevocabil. Este o problema de comunicare de cateva luni de zile. Toata Romania asteapta sa facem pace si sa mergem mai departe”.

Speriat ”pe bune”, Stefanescu a mers pana la a-l lauda pe Iohannis: ”Nu vad nici un fel de mesaj ascuns din partea lui Iohannis. Astazi a fost cel putin neutru, asa trebuie sa fie un presedinte”. Asta desi Iohannis reluase inclusiv detestata teza a ”penalilor” la Craiova. “Persoanele cu probleme penale nu au ce cauta in primul rand al functiilor statului. In politica nu functioneaza prezumtia de nevinovatie asa cum functioneaza in justitie”, a decretat ieri presedintele iar pesedistii au inghitit de aceasta data galusca fara a-i aminti macar lui Iohannis ca si el a fost urmarit penal intr-un dosar din 2006-2007 – asa cum reiese din documentele publicate de luju.ro in octombrie 2016.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.