Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, miniştrii cheie ai lui Liviu Dragnea, alături de Răzvan Cuc au demisionat din Guvern. Decizia a fost formalizată într-o şedinţă cu scântei de aproape şapte ore care va fi continuată şi vineri pentru a stabili detaliile remanierii. "A fost o cumpănă pentru PSD", a spus Liviu Dragnea. "Nu e o luptă", a susţinut şi Tudose, dezvăluind că Shhaideh şi Plumb au vrut să îşi dea demisia imediat după ce au primit citaţie la DNA.

Anunţul plecării lui Sevil Shhaideh şi Rovanei Plumb, din Guvern, a fost făcut de Liviu Dragnea, la finalul unei şedinţe tensionante de aproape şapte ore, în care au avut loc "discuţii profunde", care au făcut ca "aproape toată lumea" să plece "supărată", după cum însuşi liderul PSD a declarat. "Practic nu voiau să le lase să iasă din sală. Nu le puteam ţine prizoniere în şedinţa CEX", a dat detalii Dragnea.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.