Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Dragostea dintre Mădălina Ghenea şi Matei Sratan a ţinut doar un an şi jumătate. Iată că între cei doi logodnici nici nu poate fi vorba de planuri de căsătorie, pentru că gesturile din ultima perioadă dau de gol despărţirea. Cel care suferă cel mai mult este milionarul, cât despre actriţa originară din Slatina, pare că îşi doreşte să se mai distreze, cum făcea odinioară.

În septembrie au apărut primele zvonuri despre reptura inevitabilă dintre cei doi. Între Mădălina Ghenea (29 de ani) şi Matei Stratan (31 de ani) lucrurile nu ar mai fi atât de roz şi iată că gesturile din ultima perioadă par să confirme relaţia defectuoasă a celebrului cuplu. Surse din anturajul lor ne-au declarat că actriţa ar fi de vină, pentru că are un comportament coleric. Deh, e olteancă! Ciudat este că neînţelegerile au apărut prea devreme pentru cât de frumos a fost debutul poveştii lor de amor.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.