Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Este o înfrângere cât se poate de limpede a lui Liviu Dragnea, iar de acum, Mihai Tudose va guverna, a comentat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Dragnea a ieşit într-un mod jalnic, chiar înduioşător încercând cu disperare să se lipească de imaginea lui Tudose.

Este o înfrângere cât se poate de limpede, fără drept de apel.

A fost înlăturată unealta financiară, economic, principală, adică Sevil, care controla teritoriul lui Dragnea. E înfrânt, e terminat, faptul că nu a putut să o apere pe Shhaideh e o sângerare a lui Dragnea, care va excita haita PSD-istă.

Au fost cuvinte pline de non-sensuri. Dragnea spune că i-a cerut lui Tudose să nu îşi dea demisia, dar ce motiv ar mai fi avut, când cele trei cărora Tudose le ceruse să îşi dea demisia îşi dăduseră demisia?!

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

mircea Livache o sa faca tot ce i se spune dela Iohannis,Helvich,Luluta ,Coidrin si securistu Misu Brailenu

13 octombrie 2017 10:37

nae Fals constipatule ! O sa vezi ce-l asteapta pe klingonian de aici incolo ! Baronul hulpav nu iarta . Acum e drept ca s-a cam agatat de uratul asta , dar o sa i-o dea sa zaca ! Doar ca nu se va mai implica el direct ci o sa-l arda prin alti baroni din clica lui , dupa ce-i va servi cateva momeli !

13 octombrie 2017 9:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.