Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Simona Halep trăieşte cele mai frumoase sentimente după ce a urcat pe primul loc în clasamentul WTA! Constănţeanca a vorbit cu relaxare la Europa FM despre cum arată viaţa de lider mondial, oferind şi noi amănunte despre situaţia antrenorilor Darren Cahill şi Andrei Pavel. Simona a prins încredere după ce a devenit lider mondial: "Simt că îmi va fi mai bine decât până acum"

Halep a explicat cât de mult contează din punct de vedere emoţional faptul că a preluat şefia clasamentului WTA. Sportiva în vârstă de 26 de ani simte că totul va evolua constant spre bine după această performanţă ieşită din comun: "Viaţa de zi cu zi nu s-a schimbat cu nimic, însă în interiorul meu s-a schimbat ceva. E o împlinire profesională pe care am aşteptat-o de mult! Mă simt mult mai liniştită, dar pot să zic că e un pic ciudat că mă simt şi mult mai motivată după ce am devenit numărul 1. Dar sunt cu picioarele pe pământ... Eu simt că îmi va fi mai bine decât până acum. Nu pot să spun că îmi mai e teamă de cineva din clasament. Valorile sunt foarte apropiate şi nu cred că va mai exista vreo jucătoare care să domine o perioadă îndelungată, aşa cum a fost Serena Williams".

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.