Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Radu Moraru a fost destituit din toate poziţiile de la Naşul TV, post pe care l-a înfiinţat în 2012, în urma unei şedinţe a Adunării Generale a Acţionarilor.Potrivit site-ului Paginademedia.ro, un comunicat care rulează pe ecranul postului Naşul TV anunţă că realizatorul Radu Moraru şi-a pierdut toate funcţiile pe care le deţinea la televiziune şi la firma Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii SA, deţinătoare a licenţei TV.

„Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Naşul TV“, se mai precizează în comunicat. Acum, postul este condus de Paul Alexandru Moraru, preşedinte al Consiliului de Administraţie care n-are nicio legătură cu Radu Moraru.

Integral pe AdevărulComentarii

ABCDEF Acest incompetent si agramat si rau-intentionat de Moraru, resuseste sa coboare audienta la postul TV Nasul la zero barat. Tipul pare si putin nebun : ineptii, minciuni gogonate cu pretentia de adevaruri absolute, plicticos si nesimtit. De mirare ca, actionarii l-au demis, nadajuidesc, probabil, sa salveze postul TV Nasul.

13 octombrie 2017 12:42

nae Bine ca l-ati exclus pe impostorul asta , om de cacat , jigodie penala si mincinos notoriu !

13 octombrie 2017 9:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.