Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat joi că Israelul se pregăteşte să se retragă din Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO), la câteva ore după ce SUA au făcut un anunţ similar, transmite Reuters.

Şeful executivului israelian a calificat drept 'curajoasă şi morală' decizia Statelor Unite de a părăsi UNESCO.

La rândul său, ambasadorul israelian al ONU, Danny Danon, a salutat hotărârea SUA de a se retrage din UNESCO. ''Intrăm într-o nouă eră la Naţiunile Unite - una în care, atunci când se practică discriminarea contra Israelului, trebuie să se plătească preţul. UNESCO a devenit un câmp de luptă pentru a denigra Israelul, neglijându-i rolul şi afirmaţiile veritabile. Decizia luată astăzi (de SUA) marchează un punct de cotitură pentru UNESCO: rezoluţiile absurde şi ruşinoase adoptate de această organizaţie contra Israelului au consecinţe'', a menţionat Danon într-un comunicat.

Statele Unite ale Americii au anunţat joi oficial decizia de a se retrage din UNESCO, dorind să rămână în cadrul acestei organizaţii doar cu statutul de 'observator'.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul IS.RA.EL. IS-Iisus, RA-Romania, EL-Elia. Iisus și Elia din Romania. Sînt născut în Romania.

13 octombrie 2017 2:11

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul IS.RA.EL. IS-Iisus, RA-Romania, EL-Elia. Iisus și Ilie din Romania. Sînt născut în Romania.

13 octombrie 2017 2:09

BREAKING FAKE NEWS - MĂSCĂRICIUL (cu cagulă) ”EMINEM RIPS” SUGE HIP-POOLLA-HOP (în ”freestyle” - într-un mod oarecum spontan & ”viral”, n.red.) și noi (jegul puturos & penal de Felix-Ocnașul & cu acoliții săi, n.red.) vă propunem să vă delectați cu el mai jos!!! Cu respect, ”redacția”-poollii

13 octombrie 2017 0:27

Johny Foarte ”moral” ce-i drept! Ca si cu Tribunalul Penal International... :):):) Curat murdar... Si complet imoral! Asta e noua democratie????!!!!

12 octombrie 2017 23:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.