Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Peste 6.000 de credincioşi aşteaptă joi seară, la ora 19, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, pentru a se ajunge să se închine la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, informează autoritățile locale.

Joi, în ziua a treia a pelerinajului, numărul de oameni a fost mai mare ca în zilele precedente, iar la ora 19 rândul este lung de un kilometru. Până joi seară, peste 55.000 de credincioşi s-au închinat la Sfintele Moaşte.

Pe de altă parte, 140 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 12 dintre ele au fost transportate la spital.

În paralel, 25 de persoane au fost amendate, mai ales pentru cerșetorie.

Integral pe România LiberăComentarii

cucu Ca sunt prosti, sunt prosti, dar ce e rau e ca ....e multi !!!!!

13 octombrie 2017 9:49

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Îngerul e Om, nu-i Om, e Înger. Serafimul e Om, nu-i Om, e Serafim. Heruvimul e Om, nu-i Om, e Heruvim. Sfîntul e Om, nu-i Om, e Sfînt.

13 octombrie 2017 2:19

Mihai Diac: să știți că și cei 55.000 de EURO-bulangii LGBT-ORL-USR-ACCEPT care se închinau acum vreun an la ... BABA CLINTON (o moaștă care, deși pute îngrozitor, încă mai dă să miște, n.m.), și ei au avut nevoie de nițcaiva ”îngrijiri medicale” (îm special după publicarea rezultatelor preliminarea ale scrutinului, n.m.) respectiv de asistență masivă din partea EURO-Pompelor Funebre (după publicarea rezultatelor finale ale scrutinului, n.m.)... Cu respect, MD

12 octombrie 2017 23:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.