Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Republica Moldova reprezintă un coridor sanitar, atât pentru Rusia, cât și pentru Uniunea Europeană, a apreciat Traian Băsescu în timpul unei întâlniri cu jurnaliști de limbă rusă desfășurată joi la Chișinău, informează portalul moldnova.eu.

'Rusia reacționează pentru a păstra acest coridor sanitar în jurul frontierelor sale. Același lucru îl face și Uniunea Europeana. Unii sunt cu tancuri, alții cu bani. Fiecare cu ce are', a declarat Băsescu.

'La semnarea Acordului de Asociere de către Ucraina cu Uniunea Europeană, reacția Rusiei a fost promptă — Crimeea. În același timp, Uniunea Europeană trimite bani pe proiecte, condiționează banii pentru îndeplinirea unor etape în instituții. Astfel, dacă UE reușește să transforme instituțiile, să reducă actele de corupție în așa mod încât acestea să funcționeze după reguli democratice, europenii câștigă foarte mult. Astfel de țări democratizate vor fi greu de atras în sfera de influență a Rusiei', a explicat fostul președinte la conferința de presă cu jurnaliștii ruși.

Integral pe AgerpresComentarii

Berescu Pai noi nu am scapat nici dupa 28 de ani... Toti presedintii nostri au avut si au aceleasi metehne... Dictatura cu dosariada!!!!! Ha, ha, ha ce-mi place asta.....

12 octombrie 2017 23:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.