Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Începând de azi, Festivalul internațional de film independent Bucharest Film Awards 2017 aduce cinefililor o selecție de mai bine de 80 de producții adunate din 40 de țări. Până pe 14 octombrie, organizatorii manifestării promit că inovația, industria și artele conexe sunt componentele celei de-a doua ediții a festivalului. BFAi provoacă astfel spectatorii să exploreze și să experimenteze forme cinematografice noi.

Programul celor trei zile de festival include 48 de scurtmetraje, 9 lungmetraje, 10 web-shorts, 11 videoclipuri și 10 trailere proiectate în competiția oficială, găzduită în Capitală, la Unteatru, The Institute, Centru și Copper’s Pub. Un spațiu dedicat inovației și interactivității, amplasat la Centru pe toată durata festivalului, în pasajul care pornește din Calea Victoriei, invită publicul să experimenteze realitatea virtuală la VR Corner Cinema și transformă spectatorii în actorii unui film faimos cu ajutorul instalației Chroma Wall și computer generated image. În colaborare cu The Institute, în cadrul proiectului Diploma 2017, Bucharest Film Awards prezintă, pe 13 octombrie, o selecție de film studențesc românesc și o proiecție de scurtmetraje dedicate dansului contemporan.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.