Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Peste 80% dintre cetăţenii francezi cred că politicile fiscale aplicate de preşedintele Emmanuel Macron îi favorizează pe bogaţi, arată un sondaj realizat de Institutul Odoxa, informează site-ul agenţiei Reuters.

Preşedintele Emmanuel Macron a dispus reducerea impozitelor pentru categoriile bogate de cetăţeni, un instrument care fusese folosit mult timp de partidele de stânga, dar care, potrivit criticilor, a condus la mutarea multor milionari în străinătate. Preşedintele, care susţine că are politici de centru, argumentează că economia Franţei, care se confruntă de mult timp cu o rată ridicată a şomajului şi cu performanţe scăzute, are nevoie de antreprenoriat şi de investiţii străine.

Integral pe MediafaxComentarii

Corbeanu PAi ce-si inchipuiau astia??? Noi suntem lamuriti de mult! Tot cu socialistii din FSN din 90 pana azi....

12 octombrie 2017 23:30

Mihai Draghici-Pulifrici: așa se va întâmpla și în țra ... Dvs., stimați cititori ai mei, dacă la vi alegeri veți înghiți poveștile cu EURO-Moș-Gerilă, pe care mandatarii noștri tocmai le pun la punct spre a fi defekate de noi (și de-alde noi, n.m.) în campanie, la timp & în bune condițiuni! Cu respect, MD-P

12 octombrie 2017 22:49

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul FRANȚA 17 IISUS HRISTOS 17; Franța 13 TIȘBITUL 13; FRAN.Ț.A. FRAN-Fruntea, Ț-Tișbitul, A-Alb. Fruntea albă a lui Tișbitul. Albe sînt Laudele Duhului Sfînt și ale Părintelui Ceresc și Crucea din litere bizantine de pe structura de polistiren a tavanului negru. Albe sînt și numele Sfinților Prooroci Enoh, Elisei și Ilie în formă de triunghi din litere bizantine de pe tavanul negru de rigips din bucătărie. Tot albe sînt și tavanele sufrageriei, holurilor și o parte din tavanul de rigips al băii. Toate fac parte din CASA-ICOANĂ sau CASA RAIULUI după care se înfăptuiește întreaga Creație prin Duhul Sfînt între anii 2004-2070(Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva).

12 octombrie 2017 21:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.