Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

PSD trebuia să aibă o singură grijă - aceea a guvernării, a declarat, joi, la sediul central al PSD, vicepreședintele partidului Ecaterina Andronescu.

"Eu vreau să aflu întâi de ce am ajuns aici și de ce n-am avut o singură grijă — aceea a guvernării. Și după aceea, sigur, să vedem ce e de făcut", a declarat senatorul înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

Întrebată dacă va crea instabilitate demisia premierului Mihai Tudose, Ecaterina Andronescu a spus: "Era de evitat să ajungem aici. Era clar".

"A făcut mai multe greșeli", a adăugat aceasta, întrebată dacă PSD a greșit atunci când l-a susținut pe Mihai Tudose în funcția de prim-ministru.

Integral pe AgerpresComentarii

Grigore Cu o toanta ca VAsileasca care tot trage cu maririle cand de fapt sunt micsorari pentru fraierii de jos, cu o prostie ca cea a OUG 13 de 10 luni de zile.... Ce sa mearga la guvernare????? Daca faceau 50 km de autostrada, manuale la scoli, ceva dotari in spitale plus un spital zonal acum ii respecta toata lumea.... Asa, ce sa respecti??? Orgoliile si incapatanarea de a se crede stapani peste Tara????? Functionarii Statului nu stapanesc ci ADMINISTREAZA!!!!!!

12 octombrie 2017 23:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.