Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Un Guvern trebuie să fie format din oameni curați care nu au niciun fel de probleme", a declarat Iohannis, după o vizită efectuată la fabrica Ford din Craiova.

"Persoanele cu probleme penale nu au ce căuta în primul rând al funcțiilor statului", a mai spus Iohannis.


Comentarii

v Ba Ghiolbanis, teoretic ai dreptate, dar uita-te si cum sint "acuzati" unii oameni din pozitii ijmportante,care apoi pe sest se spune ca sint nevinovati dupa ce si-au pirdut functiile. Cel mai important mi se pare ca tu nu esti curat deloc, fiind condamnat pt cumpararea unui apartament neinregula (sa vorrbim frumos. ca altfel probabil ai fi acuzat de fals, uz de fals, creerea unui grup organizat, etc), dar nesimtirea ta este mare.

12 octombrie 2017 15:27

Gabriela Si presedintele cum ar trebui sa fie domnule Iohannis??? Nu tot fara dosare penale???Asa am avut din 90 pana azi... Chiar vreti sa creem cutume in Romania???

12 octombrie 2017 15:21

Dar ce să spunem despre FUNCTIA SUPREMA, ce de ”PRESEDINTELE ROMANIEI”! Romanii nu merita sa aibă un președinte CURAT. Cu ce au greșit romanii, ca să fie ”pedepsiți” cu un președinte: TRADATOR, TRAFICANT DE COPII, FALSIFICATOR, HOT DE CASE ........ Doar Johannis poate sa răspundă.

12 octombrie 2017 14:59

Roman Pentru cel care scrie" Dar tu esti curat, ma panarama" ai dreptate !! Iar cei ca tine trebuie sa fie reprezentati de regele Cioaba. !

12 octombrie 2017 14:51

PROFA Ce spui Franz ?! Pai, chiar tu esti problema dezastruoasa a Poporului Roman. Pregatesti terenul pt Lovitura de Stat nr.3 ?! Pregatesti sleahta de rezistaci, aspiratori de prafuri pe nas, alcoolemie maxima, maciuci sub geci, eliberati conditionat, hai ?! Sa-ndraznesti, bai,,,,,

12 octombrie 2017 14:08

Dar tu esti curat, ma panarama?! Nu-ti cade cerul gurii in gat cand emiti asemenea perle? De parca Pitagora, Cicero, sau alti mari moralisti care i-au urmat ar fi sustinut altceva! A fost nevoie sa vina un parlit de profesoras meditangiu si acumulator (ca tot suntem in domeniul fizicii) de case ale altora, care sa ne invete cum e cu norma morala si cu legea penala!

12 octombrie 2017 13:51

coco Daca tot trebuie remaniere la TRANSPORTURI este unul pe nume CUC, care inanaite a fost director general la zona libera Giurgiu si cand a prezentet excelent Pro-tv,emisiunea cu situatia dezastruoasa de pe Dunare,parca era cazut din LUNA.In mod normal toti factorii responsabili cu DUNAREA ar trebui dati afara .

12 octombrie 2017 13:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.