Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Aventura lui Denis Alibec la FCSB s-ar putea sfârşi în iarnă, atunci când acesta ar putea pleca în strănătate. Interesul lui Gigi Becali pentru Adam Nemec ar deveni justificat în condiţiile în care atacantul de 26 de ani al FCSB-ului este cu bagajele la uşă şi se pregăteşte pentru Premier League.Interesul pentru Nemec a survenit în urmă cu câteva zile când Becali a afirmat că şi-l doreşte în perioada de transferuri din iarnă. În primă instanţă, mutarea ar fi însemnat o concurenţă uriaşă în atacul FCSB-ului, cu Gnohere, Alibec şi Nemec.

TotuşI totul ar putea deveni o luptă în doi, în condiţiile în care Alibec ar urma să plece la Crystal Palace, conform Pro X. Becali a confirmat că atacantul FCSB-ului a fost ofertat, însă nu a menţionat clubul: "Alibec are o ofertă şi cred că va pleca în iarnă. Nu vreau să-l dau pe Alibec, vreau să-l ţin. Dacă va fi o ofertă bună şi pentru noi, şi pentru el, îl lăsăm să plece, nu e normal? Îl vreau pe Nemec. În iarnă voi avea concurenţă pentru Nemec din partea altor echipe. De asta îl vreau acum. Mie mi se pare cam mult 500.000 de euro, dar atât am, atât dau", a declarat Becali la Pro X.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.