Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Astăzi este ziua de naștere a Danielei Gyorfi. Artista împlinește 49 de ani și va petrece alături de cei dragi. George Tal a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant și o imagine în care apare alături de mama copilului său.

George Tal și Daniela Gyorfi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Ceo doi au împreună o fetiță, iar până acum au refuzat să se căsătorească religios.Astăzi este ziua de naștere a Danielei Gyorfi, iar George Tal i-a declarat dragostea public

„Te iubesc mult. La multi ani, luptatoarea mea?”, i-a transmis George Tal artistei, încă de la primele ore ale dimineții.

În 1991 a avut loc prima sa apariție din cariera muzicală. Artista are în spate o carieră de peste 20 ani, cu albume și multe melodii care au ajuns hit-uri. Daniela a cochetat și cu televiziunea, prezentând la OTV emisiunea “Manele de Top”.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.