Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern (...) pentru ca romanii sa poata calatori eficient si in siguranta, iar dezvoltarea Romaniei sa se aseze pe baze solide si sanatoase", a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis la uzina Ford din Craiova, la lansarea noului model Ford EcoSport. "Ma bucur ca il avem aici pe premierul Tudose. In discutiile de aici am atins aceste subiecte si am primit toate promisiunile necesare", a adaugat Klaus Iohannis.

"Nu mai suntem la stadiul de promisiuni, suntem in grafic", a afirmat , la randul sau, premierul Mihai Tudose, in discursul tinut la uzina Ford.

Integral pe HotnewsComentarii

Ion D-le v. citeste Constitutia si ai sa vezi cine-i raspunzator pentru nemultumirile tale. Presedintele nu are nici o putere !!

12 octombrie 2017 21:12

v Ba Ghiolbanis, esti pe post de presedinte doar de putin timp de faci astfel de afirmatii? Vad ca nu se misca nimic nici pe autostrada Pitesti- Sibiu, de care ai beneficia si tu, nici spre Craiova pt Ford si nici pe Valea Prahovei, care este aglomerata la sfisitul saptaminii. Tu te ocupi cu ceva sau doar dai meditatii?

12 octombrie 2017 15:14

Je Care grafic, e f. bine daca trece prin Sibiu. Ce prietenie sincera, mutuala si reciproc avantajoasa s-a incropit, bine structurata trinomial. PS: Terente cu KWJ-ina se plimba cu eco-masina: Jos Dragnea !

12 octombrie 2017 13:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.