Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Jur că nu înțeleg ce se întîmplă cu președintele PSD. În campania electorală era nespus de reținut, meticulos și bine organizat. Și în discurs și în coordonarea rețelei PSD din teritoriu. Acum este buimac, bezmetic și contradictoriu. Parcă s-ar fi tamponat cu o locomotivă. Cel care ieșea mereu la tablă și ne arăta prioritățile, punctele obligatorii și direcțiile guvernării pare acum un om rămas fără soft. N-a înțeles că victoria în alegeri nu este suficientă pentru a rezolva problemele României. Și că majoritatea pe care o controlează în Parlament nu-l scutește de presiunile unor instituții ale statului. Liviu Dragnea n-a priceput că victoria în alegeri nu-l transformă în buricul pămîntului. Și nici marile puteri din blocul euroatlantic nu cad pe spate la auzul numelui său și al procentelor obținute.

Unde a clacat Dragnea? La aroganță și la suficiență. A crezut că poate face echipă guvernamentală cu toți cunoscuții, angajații și prietenii săi din Teleorman.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.